PhysioPilates tunneilla on ainoastaan max. 10 hlö.       

Uusi aloittaja ota aina yhteys ohjaajaan ennen aloittamista Studion tunneilla.

 

Viikkotunnit

 

PhysioPilates I : Tunti on tarkoitettu aloittelevalle pilates harrastajalle. Tunnilla käydään läpi sekä kehoa vahvistavia että venyttäviä Prepilatesliikkeitä kaikissa alkuasennoissa. Tavittaessa käytössä erilaisia pilateksen pienvälineitä mm. pienipallo, kuminauha ja rulla. Välineiden tarkoituksena on helpottaa ja avustaa liikkeiden suorittamista Huom! Tämä tunti sopii erityisesti kuntoutuville tai raskaanaoleville sekä synnyttäneille.

 

PhysioPilates I-II: Tällä tasolla mennään jo eteenpäin prepilatesliikkeissä ja otetaan vähitellen mukaan lisää pienvälineitä, mm. Rulla, kahvat ja rengas sekä FlowTonic kiekot. Tunnilla edetään vähitellen reippaammassa tahdissa. Tunti haastaa jo koko kehoa. Vähemmän pilatesta harrastanut huomioidaan tunnilla aina yksilöllisesti tarjoamalla likkeistä helpompia vaihtoehtoja.

 

Jättipallopilates (I-II tasoinen tunti): tarkoitettu pilateksen perusperiaatteet omaaville. Tunnilla käytetään isoa jumppapalloa helpottamassa sekä haastamassa liikkeitä. Tunnin lopussa osa liikkeistä on II tason haastavuutta, mutta liikkeistä tarjotaan aina myös helpompi vaihtoehto. Erityisen hyvä tunti mm. istumatyöläisille sekä ratsastajille koska harjoitteita ja asennon hahmottamista tehdään myös pallolla istuessa.                              (max 8 hlö)

 

Pilates Functional (keskitason tunti): Tarkoitettu jo jonkin aikaa pilatesta harrastaneille,jotka haluavat kehittää tehokkaasti ,kehon hallintaa ja lihasvoimaa. Tunnilla tehdään paljon funktionaalisia harjoitteita myös pystyasennossa, jolloin tasapainon hallinta ja alaraajojen lihasvoima kehittyy tehokkaasti. Tunnilla käytettäviä välineitä on mm. pilates rengas, kahvapainot, kuminauhat.   (max 8 hlö. Satunnaisesti tarjolla)

 

LiikkuvuusPilatesi: Tämä tunti on tarkoitettu kaikille pilates harjoittelun perusteet omaaville,. Tunnin tavoitteena on kehittää selkärangan ja kehon muiden nivelten liikkuvuutta sekä lihasten elastisuutta ilman pitkäkestoista passiivista venyttelyä. Apuna käytetään mm. kuminauhoja, pilatesrullaa, pientä nystyräpalloa tai Pilatespalloa (16 cm).Palauttaa erittäin  hyvin kehon työviikon jälkeen. Tunnin lopussa pieni rentoutumishetki.

 

     

 

      

Tuntitarjonta näkyy tuntikalenterissa. Linkki tuntikalenteriin etusivulla!

 

Huom!  PhysioPilates tunneille osallistuminen edellyttää 1-3 kerran käyntiä yksilöllisessä ohjauksessa ja arvioinnissa (tai fysioterapia jaksoa). Näin ohjaaja tuntee juuri sinun terveystaustasi ja tavoitteesi harjoittelun suhteen. Jos olet harrastanut Pilatesta aiemmin pitkän koulutuksen (PhysioPilates I-III, Mp, Stott, Somatic) käyneen Pilates ohjaajan opetuksessa, voit siirtyä suoraan viikkotunneille.

Soita ja kysy Lisää!

Hanna Heinonen Fysioterapeutti ja PhysioPilates ohjaaja 040-556 6683

 

 

 

 

,

 

 

 

Lisätietoja